Zet letterlijk even de knop om

Voel ook jij je soms gespannen, heb je je doelen even niet helder en weet je al helemaal niet meer hoe je die kan bereiken? Schrijf je dan in voor de SeizoensSwitch op 22 oktober 2023 - de Herfst Editie.

Een mooie aanbieding

Het is inmiddels herfst en het einde van 2023 komt er alweer aan! Ik weet dat velen van ons het niet altijd fijn vinden dat de herfst is begonnen. Want hoe heb je dit jaar tot nu toe beleefd?

Is er veel gebeurd of juist te weinig? Hoe dan ook, stilstaan bij waar je nu staat en waar je naar toe wilt is altijd een goed idee.

Op de eerste zondag van de herfstvakantie (in noord ) heb ik samen met drie professionals een uniek programma samengesteld. Op één dag krijg je vijf sessies, die zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd, voor een heel aantrekkelijke prijs. Dat scheelt tijd, geld en je weet waar je aan toe bent. Wat je doelen zijn komende periode en waar je afscheid van mag nemen.

Dus een mooie aanbieding die je eigenlijk niet aan je voorbij kan laten gaan!

Je krijgt:

5 sessies met

4 professionele coaches

en een heerlijke lunch

Reset jezelf

Reset jezelf, ontspan en krijg helder welke doelen je hebt en hoe je die gaat bereiken. Tijdens deze dag breng je denken, voelen en handelen met elkaar in lijn en weet je wat je de komendeperiode te doen of te laten hebt.

1. Een integrale ontspanningsmassage om ontspannen de herfst in te gaan.

Professionele masseuse, Celine Kapteijn, past verschillende massage technieken bij je toe om de zelfhelende vermogen van je lichaam te bevorderen. Voorafgaan aan de massage bespreken we jouw aandachtsgebieden en wordt de massage hierop afgestemd.

2. Zet je bewuste en onbewuste gedachten op papier met een Mindmap

Krijg inzichtelijk welke gedachten er allemaal in je hoofd rondgaan met Karolien van Lemnis-Kaat coaching. Door het op papier te zetten krijg je helderheid. Het maakt je hoofd leeg en je krijgt inzicht, rust en ruimte.

3. Maak je visie voor het komende seizoen visueel met een visionboard

Door je hopes, dreams en goals visueel te maken op een visionboard, haal je als het ware naar de realiteit. Yvonne Nederveen, psychomotorisch en energetisch therapeut begeleid je hierbij.   

4. Ervaar de stilte van de natuur met een mindfullness wandeling

Ervaar hoe het is om in de natuur - die geen oordeel heeft - je onder te dompelen in stilte. Geen muziek, geen podcast, geen gepraat. Even een moment alleen met je gedachten. Je krijgt een opdracht mee en een speciale route. Yvonne Nederveen, psychomotorisch en energetisch therapeut begeleid je hierbij op weg.

5. Krijg door wat er in je speelt door systemisch werken met paarden

 Paarden zijn kuddedieren. Door hun oeroude instincten zijn ze als geen ander in staat om dat wat onbewust speelt bij mensen op te pikken en kenbaar te maken. Ze maken kenbaar wat er in je speelt en wat je blokkeert. Ik begeleid je hier in een unieke 1 op 1 sessie persoonlijk bij.

Dat alles inclusief een geweldige lunch en natuurlijk in een rustgevende en natuurlijke omgeving.

Reset jezelf, ontspan en krijg helder welke doelen je hebt en hoe je die gaat bereiken. Tijdens deze dag breng je denken, voelen en handelen met elkaar in lijn en weet je wat je de komende periode te doen of te laten hebt.

Heb je vragen? Bel 0614980983 of

mail conny@doorbraakdoorinzicht.nl me gerust!

Warme groet, 

Conny