Kom tot rust op retraite

Wil je echt tijd voor jezelf maken. Investeren in de verbinding met jezelf en werken aan een betere balans? Kom dan op retraite in ons natuurhuisje, hier midden in de natuur en op het platteland.

Natuurhuisje De Hopstee

Omgeef jezelf met rust, ruimte en leer te luisteren naar je eigen ritme. Word wakker uit jezelf, in plaats van door de wekker of kinderen, kies je eigen dagprogramma en laat je leiden door dat wat er is.

Aan de rand van Landgoed 'De Eese', op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe, midden op het platteland bevindt zich onze woonboerderij.

Op ons ruime erf hebben we een natuurhuisje (De Hopstee) staan. Vanuit De Hopstee heb je vrij uitzicht over het land waar paarden staan, een geit, waar onze katten soms langslopen en in de verte is er altijd wel een ree te ontwaren.

Vanaf ons erf fiets en wandel je zo naar verschillende bezienswaardigheden of juist prachtige natuur. Vlakbij Giethoorn, de Drentse heidevelden, Heerenveen, Meppel en Zwolle om een dagje te gaan shoppen. Ook de koloniën van Weldadigheid waartoe Willemsoord, Wilhelminaoord en Frederiksoord toe behoren zijn de moeite waard voor een bezoek. Net als de typische Drentse brinkdorpen als Vledder, Diever en Dwingeloo. Maar ook als je juist he-le-maal niets wilt ondernemen zal je heerlijk genieten van deze plek..!

Een mooie plek om tot rust te komen

Gelegen op de grens van Overijssel, Friesland en Drenthe

"Rust was bizar, we hoorden alleen maar vogeltjes"

Peter de Boer

"Waanzinnige plek en overal groen om je heen"

Corina Farenhout-Koolman

"Het huisje is knus en van alle gemakken voorzien"

Wouter Heering

"Een huisje op het platteland. Heerlijk rust om je heen. Vanuit het huisje wandel of fiets je direct het bos in"

Lynsey Vos - van Meer

De mogelijkheden

Aankomst kan van maandag tot en met zaterdag vanaf 15.00u en vertrek kan elke dag tot 10.00u. Wil je een early check in of late check out? Of misschien wel langer blijven dan 2 nachten? Op sommige data is dat mogelijk na overleg. 

Bedlinnen en handdoekenpakket kost €10 per verblijf extra. 

Mijn aanpak

Kennismaken en het voorbespreken van je vraag doen we middels een telefonische intake. Hierin vertel ik wat ik voor je zou kunnen betekenen, hoe het in zijn werk gaat en is er alle ruimte voor vragen over wat je kunt verwachten. De intake kun je inplannen via de agenda. Dit kan telefonisch of via beeldbellen, dat is aan jou.

Retraite (2 nachten en 2 sessies)

Wil je echt tijd voor jezelf maken. Investeren in de verbinding met jezelf en werken aan een betere balans? Kom dan op retraite in ons natuurhuisje, hier midden in de natuur en op het platteland. Omgeef jezelf met rust, ruimte en leer te luisteren naar je eigen ritme. Word wakker uit jezelf, in plaats van door de wekker of kinderen, kies je eigen dagprogramma en laat je leiden door dat wat er is.

  • Zakelijk tarief € 630,- excl. btw.
  • Particulier tarief € 450,- incl. btw

Neem contact op voor de beschikbare data.

Plan je retraite. Voordat je kunt boeken wil ik je graag eerst even telefonisch spreken of ik je kan helpen.