Krijg de doorbraak en inzichten die je zoekt in je bedrijf

Wanneer heb jij als ZZP'er tijd voor jezelf genomen?

Maak gebruik van je vrijheid

Je hebt als ZZP'er de mogelijkheid om je eigen tijd in te delen. Toch nemen wij maar zelden tijd voor onszelf. Om tot een doorbraak te komen in je bedrijf is rust belangrijk. Neem tijd voor jezelf om erachter te komen wat je weerhoudt om te groeien met je bedrijf.

Conny Schiere

Krijg je doorbraak

Als ZZP'er lopen we met veel vraagstukken. Vragen zoals:

  • Blijf ik doen wat ik nu doe?
  • Financiële zorgen. Waarom durf ik niet meer geld te vragen?
  • Hoe ga ik om met de eenzaamheid die ik ervaar als ZZP'er?

Om tot antwoorden te komen is reflectie en tijd voor jezelf belangrijk. De paarden helpen je hierbij.

Het effect van systemisch werken met paarden

Op het moment dat een mens in de buurt van een paard komt te staan zal het paard op deze gaan reageren. Het paard scant als het ware of er spanning is en of die invloed heeft op de kudde. De nabijheid van een paard en het onderwerp of thema waarmee iemand naar mij toekomt heeft altijd invloed op het systeem. Dit wordt door de paarden duidelijk gemaakt en kunnen we inzicht krijgen in wat er op onbewust niveau bij iemand speelt.

Je hoeft een paard nooit aan te raken of te bewegen (daarmee verschilt deze methode van paarden coaching) en ik zorg altijd voor de veiligheid van jou en het paard. Dus ook voor mensen die geen ervaring hebben met paarden is het bij uitstek een methode waarin gewoon ‘zijn’ en even niet praten al tot waardevolle inzichten kan leiden.

Recensie

0:00
0:00

Tijd voor jezelf

Geen online verkooptraining, coach calls, zoom meetings of motiverende podcasts. Maar wél met je hoofd en lijf in de natuur. Telefoon uit en pure tijd voor jezelf en je bedrijf zonder afleiding.

  • Elke klant gaat met een doorbraak en nieuwe inzichten naar huis!
  • Krijg beter inzicht in je gedragspatronen, overtuigingen en wat je weerhoudt. 
  • Een lang traject is niet nodig.


Mijn aanpak

Kennismaken en het voorbespreken van je vraag doen we middels een telefonische intake. Hierin vertel ik wat ik voor je zou kunnen betekenen, hoe het in zijn werk gaat en is er alle ruimte voor vragen over wat je kunt verwachten. De intake kun je inplannen via de agenda. Dit kan telefonisch of via beeldbellen, dat is aan jou.

We zullen dan ook de mogelijkheden doornemen die ik aanbied: een losse sessie, een 4 seizoenen kaart of wellicht is een retraite wel het beste voor jou.

Enkele weken na je sessie neem ik contact met je op om te vragen hoe het is en bespreken we na wat de resultaten zijn voor jouw bedrijf!  

Losse sessie

Allereerst is het altijd mogelijk om een losse sessie te boeken. Deze sessie duurt inclusief voor en nagesprek met koffie en een gezonde lekkernij ca. 1.5 uur. We maken al kennis bij de telefonische intake en onderzoeken of ik wat voor je kan betekenen. Dan maken we een afspraak wanneer je komt en hoe het verder in zijn werk gaat en wat je kunt verwachten.

  • Zakelijk tarief € 275,- excl. btw

4 seizoenenkaart (4 sessies)

‘Alle seizoenen moeten er maar eens overheen’. Iedereen kent deze uitspraak. Of het nu gaat om een nieuwe situatie, om rouw of juist om iets op te bouwen of te onderzoeken. En waarom elk seizoen? Als mensen zijn wij onderdeel van de natuur en kennen ook wij een cyclus en verschillende stadia in ons leven. Zo kent ook elk jaargetijde haar eigen energie en cyclus. Met de 4 seizoenenkaart gaan we gebruik maken van de kracht van de winter, de lente, de zomer en de herfst.

Wist je dat de winter echt bedoelt is om even tot stilstand te komen? De natuur laat zien dat een periode van rust zorgt dat je naar binnen kunt keren en op kracht kunt komen. De lente staat bol van de kiemkracht! De aarde wordt warmer, de dagen worden langer, mensen, dieren en planten gaan er weer op uit. In de zomer komt alles tot volle bloei en kun je letterlijk en spreekwoordelijk de vruchten plukken van al het werk dat je hebt verzet. Om vervolgens in de herfst weer terug te snoeien, het blad laten vallen en je op te maken voor een periode van rust.

Na de telefonische intake maken we een afspraak voor de startsessie. Dit kan uiteraard elk moment van het jaar. Daarna kom je elk seizoen tenminste 1 keer voor een sessie waarin we stilstaan bij jouw thema of vraag vanuit de kracht van dat jaargetijde. Zo kan je dat wat voor jou belangrijk is een jaar lang de aandacht geven die het verdiend en volgen.

  • Zakelijk tarief € 997,- excl. btw

Retraite (2 nachten en 2 sessies)

Wil je echt tijd voor jezelf maken? Investeren in de verbinding met jezelf en werken aan een betere balans? Kom dan op retraite in ons natuurhuisje, hier midden in de natuur en op het platteland. Omgeef jezelf met rust, ruimte en leer te luisteren naar je eigen ritme. Word wakker uit jezelf, in plaats van door de wekker of kinderen, kies je eigen dagprogramma en laat je leiden door dat wat er is.

Plan een belafspraak